mandag den 14. april 2014

Give me some 'fuck up', jeg kan bruge til noget ...


I 21 SØNDAG i går aftes: 

Kim Bildsøe annoncerer et indslag om stress, et indslag om en mand der efter eget udsagn ”har fucket sit liv op”. Min interesse er vakt ... Vigtigt. Vedkommende. Hvem kan ikke komme til at fucke sit liv op? Kom med det. Del det med os. Lad os spejle os og lære af hinandens fuck ups. 

Og så kom indslaget; med stressramte, corporate mangemillionær, der altså ”har fucket sit liv op” med alt for meget arbejde, alt for mange årlige rejsedage og nu; efter tre dage på et kloster og en pacemaker, finder roen på en badebro (sin egen private?). Et tidligere mål og jagt på anerkendelse synes nu at være blevet afløst af et nyt mål: jagten på at blive beundret for hans nye valg; have tid til familie og kun arbejde fire dage om ugen og coache andre i at undergå samme skæbne. 

”Fucket sit liv op”? 

Well, han var tydeligvis ikke endt på den kolde bænk uden sin familie omkring ham eller i en køjeseng på Mændenes Hjem. Og med al den PR han nu fik i 21 SØNDAG primetime, bliver han sikkert bestormet af rigmænd, der vil coaches og mon så han kan holde sine rejsedage nede på 40 om året? 

Come on, DR. Lad os høre om og se 'manden på gulvet', der hvor vi fleste af os trods alt befinder os med tyndslidte nerver og tynde tal på kontoen on and off...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar